De perfecte to-do app!?

In de afgelopen studiejaren heb ik meerdere to-do apps en agenda’s geprobeerd. De meeste agenda’s zijn waren net niet wat ik zocht. Ik wilde gewoon een simpele to-do app waar je op een makkelijke manier to-do’s kan neerzetten en afstrepen. Ik zou bijna zelf een app gaan maken, omdat ik precies weet wat ik zoek. Maar een maand geleden kwam ik een perfecte app tegen, die ik nog steeds gebruik. Deze wil ik met je delen.

Wat is de app?

De app staat zowel in de Play Store als in de App Store en heet Simple ToDo List & Tasks. Ik ben er helemaal blij mee. En ik zal je laten weten waarom. Onderaan staat de link naar de app.

Wat zijn de voordelen?

De app heeft een aantal voordelen en goede punten. Ten eerste is de app super overzichtelijk. Ten tweede is de app ontzettend simpel. Er zitten bijna geen extra functies op, het is recht toe recht aan. In tien minuutjes snap je de hele app. Ten derde kun je makkelijk lijstjes maken. Bijvoorbeeld: To do vandaag, To do morgen, To do lange termijn, boodschappenlijstje dinsdag, boeken die ik nog moet lezen, et cetera. Je kunt dan To do vandaag vastpinnen, zodat hij mooi bovenaan staat. Je kunt de lijstjes een eigen kleur geven, wat eigenlijk hoort bij het volgende punt: de app heeft een mooi strak design. En de app neemt weinig ruimte in. Omdat hij zo simpel is natuurlijk. Taken die gedaan zijn komen bij de afgevinkte taken te staan. Je kunt die gedane taken in één keer verwijderen als je wilt. Je kunt taken heel makkelijk bewerken of verwijderen en je kunt taken van volgorde veranderen. Oja, de app is ook snel wanneer deze opgestart is. Echt een lightweight app. Het proberen waard!

Een nadeel

Je krijgt soms een klein balkje met reclame onderin, de makers van de app moeten toch ergens geld mee verdienen. Tja. Ik vind het wel meevallen met hoe groot het is, het valt niet zo op.

Verder

Als je de app gebruikt, probeer dan al je to-do’s op één plek (dus in de app) te zetten. Zo hou je het overzicht voor jezelf.

auteur: Robert

Give it a try!

Simple ToDo List & Tasks

Installeer vanuit de Play Store || Installeer vanuit de App Store