Hulp bij het vinden van werk?

Net zoals je in het diepe gegooid wordt als je van de middelbare naar het hoger onderwijs gaat, krijg je dit ook als je klaar bent met je studie. YER is een bedrijf in Nederland dat studenten helpt om dit gat te verkleinen en om een passende baan te vinden.

“YER brengt ambities in beweging, door jou als starter te verbinden aan toonaangevende organisaties. Werk, geniet en benut 100% van je potentieel.” 

Jouw kansen via YER

Via YER kies je voor traineeships en startersbanen in de IT, techniek, publieke sector en finance. We helpen je via uitgebreide begeleiding richting de juiste match binnen ons meganetwerk. Van internationale A-merken tot supergespecialiseerde niche-organisaties: deel je ambities en wij helpen je de best passende werkplek te vinden. 

  • Uitgebreide begeleiding door YER-loopbaanexperts. We delen tips en tricks voor een professioneel ogend, overtuigend cv en LinkedInprofiel en werken in interactieve webinars aan je softskills. Onze gratis loopbaanoriëntatie verscherpt je blik op de startersarbeidsmarkt. 
  • Traineeships zijn werk-leertrajecten waarin je werkervaring opdoet bij een bedrijf en wordt opgeleid: functiegericht én op het gebied van soft- en business-skills. Ook word je gecoacht en leer je via intervisiesessies van de ervaringen van medetrainees. Tijdens je traineeship ben je bij ons in dienst, ontvang je een goed salaris en geniet je van aantrekkelijke voorwaarden. Na afloop treedt 95% van onze trainees in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen.  
  • Startersfuncties van YER zijn divers, uitdagend en inspirerend. Ze geven jouw carrière een solide kick-off. Als je nog beter wilt worden in je functie of je juist breder wilt ontwikkelen, dan helpen we je uitgebreid met coaching, trainingen, expert-adviezen en meer. 

Over YER

YER is een recruitment en detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen en opleiden van hoogopgeleid personeel. Wij verbinden young professionals met opdrachtgevers in heel Nederland. Voordat ze de arbeidsbemiddeling ingingen, werkten onze consultants in de meeste gevallen éérst in de branche. Zij kennen jouw werkveld dus als hun achterzak en geven als insider waardevolle tips, tricks en knowhow die jouw baankansen vergroten. 

Breng jij jouw ambities samen met YER maximaal tot uiting? Check onze website en ontdek al jouw mogelijkheden.

auteur: Robert, in samenwerking met YER

Wellicht ook interessant: klaar met studeren en dan?